Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po-So 8 00 - 19 00 hod
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
18.03.2020
KORONAVIRUS - otevírací doba
Po dobu trvání koronavirové infekce-karantény bude kamenná prodejna zavřena.Možné jsou pouze objednávky přes internet. číst celé
01.03.2020
Naskladňování nového zboží.
Rozšiřujeme náš sortiment a naskladňujeme pro Vás nové pyrotechnické výrobky.  číst celé
01.03.2020
Ručně řezané svíčky.
Do prodeje doplňujeme nové řezy a barevné varianty ručně řezaných svíček aby naše nabídka byla co nejširší a měli jste z čeho vybírat. číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
01.03.2020
Ohňostroje IGNIS BRUNENSIS 2019 - VÍTĚZ 22.ROČNÍKU.
Ohňostroje IGNIS BRUNENSIS 2019 - VÍTĚZ 22.ROČNÍKU. číst celé
01.03.2020
Návštěva ohňostrojařů u firmy TARRA.
Návštěva ohňostrojařů u firmy TARRA. číst celé
01.03.2020
Něco málo povídání z historie svíček.
Něco málo povídání z historie svíček. číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Nové výrobky na skladě.

Naskladňujeme nové pyrotechnické výrobky a ručně řezané svíčky.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Zboží.cz.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Ohňostroje IGNIS BRUNENSIS 2019 - VÍTĚZ 22.ROČNÍKU.
01.03.2020
Ohňostroje IGNIS BRUNENSIS 2019 - VÍTĚZ 22.ROČNÍKU.
Ohňostroje IGNIS BRUNENSIS 2019 - VÍTĚZ 22.ROČNÍKU. číst celé
Návštěva ohňostrojařů u firmy TARRA.
01.03.2020
Návštěva ohňostrojařů u firmy TARRA.
Návštěva ohňostrojařů u firmy TARRA. číst celé
Něco málo povídání z historie svíček.
01.03.2020
Něco málo povídání z historie svíček.
Něco málo povídání z historie svíček. číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Nejčtenější na blogu
 
Kontakty
Logo
LUSEK Pyrotechnik
Lubomír Sekanina
Lubomír Sekanina
Po-So 8 00 - 19 00 hod
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz