Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po-So 8 00 - 19 00 hod
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
13.09.2020
Sezona 2020.
Jako každý rok pro Vás připravujeme zábavní pyrotechniku a ohňostroje v nabídce jakse patří. Naskladňujeme nové produkty a doplňujeme již zaběhlé peck... číst celé
17.05.2020
Otevírací doba.
Prodejna otevřena po telefonické domluvě na čísle: 607 164 860 Pondělí - pátek  16,30 - 18,30 hod.   Kařdý čtvrtek výdej objednaného zboží v době ... číst celé
01.03.2020
Ručně řezané svíčky.
Do prodeje doplňujeme nové řezy a barevné varianty ručně řezaných svíček aby naše nabídka byla co nejširší a měli jste z čeho vybírat. číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
13.09.2020
CIHELNA 2020 nezvykle.
Letošní vojensko - historická akce Cihelna v Králikách proběhla bez asistence diváků. Podívejme se jak to vypadalo na záznamu. číst celé
13.09.2020
Ignis Brunensis rok za rokem. 1998-2017
Povídání ohňostrojařů pro které jsou ohňostroje srdeční záležitost a svou činností dovedou pobavit lidi. Na konci videa náhled do odpaliště. číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Nové výrobky na skladě.

Naskladňujeme nové pyrotechnické výrobky a ručně řezané svíčky.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
    • ………….. případně jmenujte další
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

CIHELNA 2020 nezvykle.
13.09.2020
CIHELNA 2020 nezvykle.
Letošní vojensko - historická akce Cihelna v Králikách proběhla bez asistence diváků. Podívejme se jak to vypadalo na záznamu. číst celé
Ignis Brunensis rok za rokem. 1998-2017
13.09.2020
Ignis Brunensis rok za rokem. 1998-2017
Povídání ohňostrojařů pro které jsou ohňostroje srdeční záležitost a svou činností dovedou pobavit lidi. Na konci videa náhled do odpaliště. číst celé
Ohňostroje IGNIS BRUNENSIS 2019 - VÍTĚZ 22.ROČNÍKU.
01.03.2020
Ohňostroje IGNIS BRUNENSIS 2019 - VÍTĚZ 22.ROČNÍKU.
Ohňostroje IGNIS BRUNENSIS 2019 - VÍTĚZ 22.ROČNÍKU. číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Nejčtenější na blogu
 
Kontakty
Logo
LUSEK Pyrotechnik
Lubomír Sekanina
Lubomír Sekanina
Po-So 8 00 - 19 00 hod
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz