Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po-So 8 00 - 19 00 hod
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
18.03.2020
KORONAVIRUS - otevírací doba
Po dobu trvání koronavirové infekce-karantény bude kamenná prodejna zavřena.Možné jsou pouze objednávky přes internet. číst celé
01.03.2020
Naskladňování nového zboží.
Rozšiřujeme náš sortiment a naskladňujeme pro Vás nové pyrotechnické výrobky.  číst celé
01.03.2020
Ručně řezané svíčky.
Do prodeje doplňujeme nové řezy a barevné varianty ručně řezaných svíček aby naše nabídka byla co nejširší a měli jste z čeho vybírat. číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
01.03.2020
Ohňostroje IGNIS BRUNENSIS 2019 - VÍTĚZ 22.ROČNÍKU.
Ohňostroje IGNIS BRUNENSIS 2019 - VÍTĚZ 22.ROČNÍKU. číst celé
01.03.2020
Návštěva ohňostrojařů u firmy TARRA.
Návštěva ohňostrojařů u firmy TARRA. číst celé
01.03.2020
Něco málo povídání z historie svíček.
Něco málo povídání z historie svíček. číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Nové výrobky na skladě.

Naskladňujeme nové pyrotechnické výrobky a ručně řezané svíčky.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu ..……………. s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Ohňostroje IGNIS BRUNENSIS 2019 - VÍTĚZ 22.ROČNÍKU.
01.03.2020
Ohňostroje IGNIS BRUNENSIS 2019 - VÍTĚZ 22.ROČNÍKU.
Ohňostroje IGNIS BRUNENSIS 2019 - VÍTĚZ 22.ROČNÍKU. číst celé
Návštěva ohňostrojařů u firmy TARRA.
01.03.2020
Návštěva ohňostrojařů u firmy TARRA.
Návštěva ohňostrojařů u firmy TARRA. číst celé
Něco málo povídání z historie svíček.
01.03.2020
Něco málo povídání z historie svíček.
Něco málo povídání z historie svíček. číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Nejčtenější na blogu
 
Kontakty
Logo
LUSEK Pyrotechnik
Lubomír Sekanina
Lubomír Sekanina
Po-So 8 00 - 19 00 hod
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz